KFS söker en förhandlare

Nu förstärker vi med ytterligare en förhandlare. Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av förhandling och dokumenterad erfarenhet av arbetsrätt. Välkommen till en verksamhet som är inne i en spännande utvecklingsfas och till vårt professionella och uppskattade förhandlarteam.

Om arbetet

Arbetet består i att ge våra medlemsföretag personlig service i form av:

  • Förhandlingar, allt från stöd i lokala förhandlingar till kollektivavtalsförhandlingar.
  • Rådgivning i avtals- och villkorsfrågor
  • Utbildning inom ramen för KFS ordinarie utbildningsprogram såväl som företagsinterna utbildningar inom till exempel arbetsrätt, arbetsmiljörätt, ledarskap och lönebildning.

Vem är du?

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av förhandling med dokumenterad erfarenhet av arbetsrätt. Du har högskoleutbildning eller motsvarande inom relevanta områden. Erfarenhet av att arbeta med arbetsgivarfrågor är meriterande.

Genom din bakgrund har du praktisk erfarenhet av och kunskap om arbetsrätt t ex genom tidigare arbete som förhandlare, personalchef, HR -specialist eller liknande. Du känner dig bekväm i utbildarrollen och är van att framträda inför grupper.

Har du erfarenhet från offentlig eller kommunal sektor av företag som verkar samhällsnära är det meriterande.

Du är en samarbetande, självgående och initiativrik person, en god pedagog och lyssnare. Du är förtroendeingivande och kvalitetsmedveten. Du har förmågan att kommunicera och uttrycka dig i tal och skrift på ett tydligt sätt.

För att trivas hos oss krävs att du är lagspelare, självgående, ansvarstagande och är bra på att skapa och upprätthålla goda relationer. Som person är du prestigelös, engagerad och trivs med att arbeta serviceinriktat.

Tjänsten är tillsvidareanställning med placering centralt på KFS kansli i World Trade Center, Stockholm. I arbetet ingår resor.

Intresserad?

Mejla din ansökan med CV och personligt brev till anna.steen@kfs.net

Sista ansökningsdag är den 11 november.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om KFS
KFS är arbetsgivarorganisationen för samhällsnyttiga företag. Vårt uppdrag är att vara det bästa stödet för våra medlemsföretag i deras vardag. Det innebär att vi tecknar konkurrenskraftiga branschanpassade avtal, ger stöd i arbetsgivarfrågor, bistår i arbetsrättsliga frågor, erbjuder relevanta utbildningar, mötesplatser och nätverk. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle. 

Vi har ca 600 medlemsföretag fördelade på 15 branscher med ett kollektivavtal per bransch. Läs mer på www.kfs.net 

Vill du veta mer

Anna Steen

Kontaktperson

Anna Steen

Förhandlingschef

Telefon: 08-556 009 57

E-post: anna.steen@kfs.net