KFS/Pacta söker förhandlare

Vi söker en förhandlare

KFS/Pacta söker nu en lagspelande förhandlare med praktisk erfarenhet och kunskap om arbetsrätt och statistik. Här kan du läsa mer om tjänsten och hur du skickar in din ansökan.

Om KFS/Pacta

KFS och Pacta kommer under 2018 att gå samman och skapa en ny stark arbetsgivarorganisation för samhällsnyttiga företag och kommunförbund. Vår gemensamma värdegrund är affärsmässig samhällsnytta och vårt uppdrag är att vara det bästa stödet för våra medlemmar i deras vardag. Det innebär att vi tecknar konkurrenskraftiga avtal, ger stöd i arbetsgivarfrågor, bistår i arbetsrättsliga frågor, erbjuder relevanta utbildningar, mötesplatser och nätverk. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle. 

Inledningsvis kommer du att arbeta på KFS kontor. KFS är arbetsgivarorganisationen för samhällsnyttiga företag. Vårt uppdrag är att vara det bästa stödet för våra medlemsföretag.

KFS och Pacta har tillsammans cirka 1200 medlemsföretag med drygt 90 000 anställda.

Om arbetet

Arbetet består i att ge våra medlemsföretag personlig service i form av:

  • Förhandlingar, allt från stöd i lokala förhandlingar till kollektivavtalsförhandlingar.
  • Rådgivning i avtals- och villkorsfrågor
  • Utbildning inom till exempel arbetsrätt, arbetsmiljörätt, lönebildning och ledarskap.
  • Statistik i allmänhet och lönestatistik i synnerhet.

Vem är du?

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av förhandling med dokumenterad erfarenhet av arbetsrätt. Du har också erfarenhet av att arbeta med lönestatistik. Du har högskoleutbildning eller motsvarande inom relevanta områden. Erfarenhet av att arbeta med arbetsgivarfrågor är meriterande.

Genom din bakgrund har du praktisk erfarenhet av och kunskap om arbetsrätt och statistik t ex genom tidigare arbete som förhandlare, personalchef, HR -specialist eller liknande. Du känner dig bekväm i utbildarrollen och är van att framträda inför grupper.

Har du erfarenhet från offentlig eller kommunal sektor av företag som verkar samhällsnära är det meriterande.

Du är en

samarbetande, självgående och initiativrik person, en god pedagog och lyssnare. Du är förtroendeingivande och kvalitetsmedveten. Du har förmågan att kommunicera och uttrycka dig i tal och skrift på ett tydligt sätt.

För att trivas

hos oss krävs att du är lagspelare, självgående, ansvarstagande och är bra på att skapa och upprätthålla goda relationer. Som person är du prestigelös, engagerad och trivs med att arbeta serviceinriktat.

Tjänsten utgår från Stockholm och i arbetet ingår resor.

Intresserad?

Mejla din ansökan med CV och personligt brev till anna.steen@kfs.net
Sista ansökningsdag är den 31 augusti.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer

Anna Steen

Kontaktperson

Anna Steen

Förhandlingschef

Telefon: 08-556 009 57

E-post: anna.steen@kfs.net