Medlemsdagarna 2018

Medlemsdagarna 2018

Vi på Pacta/KFS är stolta och glada över att få välkomna dig som medlem till våra första medlemsdagar med förenings- och årsstämma. För första gången möts vi i Sveriges nyaste arbetsgivarorganisation för att diskutera framtidens möjligheter och utmaningar. Var med och skapa historia!

Tema: Hållbarhet och kompetensförsörjning för framtidens samhällsnytta

Hållbar utveckling är ständigt aktuella teman för er som medlemmar och i år fokuserar vi extra på Agenda 2030 och en av våra gemensamma framtidsutmaningar för att skapa långsiktigt hållbara organisationer: Kompetensförsörjning. Under medlemsdagarna har du chansen att inspireras i uppdraget att bygga, säkerställa och utveckla framtiden för din organisation. Förutom några av landets mest intressanta talare just nu bjuder vi på goda exempel från våra medlemsföretag. 

Dessutom får du möjlighet att lära känna din nya arbetsgivarorganisation och ta del av hur vår nya vd och ordförande ser på framtiden. Tillsammans värnar vi om sektorn för kommunala företag och den affärsmässiga samhällsnyttan.

Gästtalare

  • Ardalan Shekarabi, civilminister
  • Ida Texell, förbundsdirektör och räddningschef på Brandkåren Attunda samt styrelseledamot i Pacta/KFS bolagsstyrelse
  • Magdalena Gerger, vd och koncernchef för Systembolaget AB
  • Kairos Future
  • Ungdomsbarometern
  • Torbjörn Eriksson, vd och medgrundare av Tenant & Partner
  • Moderator för dagarna är Sabinije von Gaffke – en välmeriterad och engagerad moderator, programledare och tv-journalist såväl i Sverige som internationellt

Medlemsdagarna är kostnadsfria för medlemmar i Pacta och KFS. Pacta/KFS står däremot inte för resekostnader och logi.

Har du några frågor?

Yvonne Andersson

Kontaktperson

Yvonne Andersson

Telefon: 08-452 77 79

E-post: yvonne.andersson@sobona.se